Potatischips

av Molly den 7 februari, 2014

potatischips

Tips från tasteline.com

Supergoda potatischips till fredagsmyset!

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Hyvla potatis tunt med en osthyvel.
  3. Lägg potatisskivorna på en bakplåtsklädd plåt.
  4. Ta ut chipsen från ugnen när det har gått ungefär 20 minuter. Se upp så att de inte blir brända!
  5. Pensla var och en med rapsolja och salt och krydda efter smak. Tänk på att använder du vissa kryddor som till exempel grillkrydda så finns det salt i själva kryddan.
  6. Stoppa sedan in chipsen i ugnen igen i cirka 10 minuter.
  7. Ta ut chipsen och ”torka” försiktigt bort lite av oljan.
  8. Vad kan man krydda med? Testa lökpulver, paprika, dill, grillkrydda eller ta kryddan du brukar gilla! Prova dig fram tills du har rätt smak på dina supergoda chips!

Lämna en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: